4.7.2015

Kynsihaaste: Chevrons

Leppoisaa lauantaita murut!

Kesäkuun clairestelle8 kynsihaaste tuli suoritettua kunnialla loppuun, joskaan ei ihan aikataulussaan. :) Nuo haasteet on siitä kivoja, että tulee kokeiltua uusia tekniikoita ja tehtyä kynsiä myös oman mukavuusalueen ulkopuolelta. Sellaisia, joita muuten ei välttämättä tulisi tehtyä. Päätin siis pompata mukaan myös heinäkuun haasteeseen, tässäpä ohjelma olkaa niin hyvät:

Heinäkuun kynsihaastehommelit
Ensimmäisenä teemana oli siis Zig Zag / Chevrons. Minä tartuin Chevroniin ja tämmöiset kynnet tekaisin kynsivinyylejä apuna käyttäen.

Lakkoina kolme ihanuutta: Picture Polish Cherish & Honeymoon ja Glam Polish You and Me (But Mostly Me). Lakkasin kaksi kerrosta Cherishiä muihin paitsi nimettömään ja keskisormeen - ne saivat ylleen kaksi kerrosta Honeymoonia. Asettelin kynsivinyylit ja lakkasin päälle Glam Polishilla. Vinyylit pois pinsettien kera ja kuorrutus Glisten & Glow HK Girlillä.

Väriyhdistelmä oli kuin olikin ihan jees! Pohdin aikani että sopivatkohan nämä yhteen, mutta onneksi sitten kuitenkin juuri nämä valitsin.

Lopuksi vielä kuva tämän kertaisen lakkauksen päätähdistä. <3 Koitan opetella muistamaan ottamaan kuvat myös käytetyistä lakoista. Itse tykkään muita kynsiblogeja lukiessa siitä, että ne pullokuvat postauksen lopusta löytyvät. Miksipä en siis itsekin niitä lisäisi. :)

Julkaisin kuvan näistä kynsistä Instagramiin jo toissapäivänä, etten heti kärkeen jäisi tuhottamasti jälkeen haasteen aikataulussa. Tulkaahan seurailemaan sinnekin *kliketiklik* ^_^

Kun näitä haasteita nyt teen, niin tuleeko överit kynsiaiheisista postauksista? Toivottavasti ei, tykkään näistä kovin! Toki postaan muutakin, mutta paljon on raapimiakin esillä.

Helteistä viikonlopun jatkoa! 

2 kommenttia: