15.7.2015

Kynsihaaste: Pyörteet

Kivaa keskiviikkoa murut!

Nyt sitä ollaan sitten 29 vee. Ohmigod. Kävin eilen shoppailemassa synttäreiden kunniaksi, ajattelin naputella ostospostauksen seuraavaksi eetteriin. :) Mutta tämän päivän aiheeseen, eli seuraaviin kynsihaastekynsiin!

Teemana swirls, eli pyörteet. Väreiksi valitsin hopean ja sinisen, aika kivasti sopii yhteen! Vai mitä olette mieltä? Etu- ja keskisormeen, sekä pikkurilliin lakkasin kaksi kerrosta Pretty Serious Cosmetics Surfing Alien lakkaa. Kerrassaan hurmaava hopea tekstuurilakka, eli kuivuu karheaksi, hiekkaiseksi. Mukana on kimaltelevia hopeisia hex-glittereitä.

Peukalo ja nimetön saivat ylleen Picture Polish Forget Me Not :n. Kahdella kerroksella täysin peittävä, varsin helppo lakattava ja hei, UPEA ilmestys katsella. Voitti puolelleen, kuten PP:n lakoilla on tapana. Peukun ja nimettömän koristeluun käytin Lollipop Swirls kynsivinyyleitä, jotka on ostettu Vinyl Quickiesiltä, sekä NCLA:n hopeanväristä holoa Lightyears Aheadia.

Muut kynnet on leimattu käyttäen Konadin sinistä leimauslakkaa ja DRK-A laattaa. Pikkusormeen piti valita muu kuvio kuin etu- ja keskisormeen, ei tuo suuri kuva olisi näyttänyt pienessä kynnessä kivalta. Pikkusormen kuvio on samaisesta laatasta.

Kynsilakka-kaunottaret ennen koristeluja.
Kerkesi muuten kulua pieni ikuisuus siitä kun viimeksi hiekkalakalla olen lakkaillut. Toisaalta tykkään, toisaalta taas se karhea pinta alkaa yllättävän nopeasti ärsyttämään. Hiukset jää jumiin kynsiin ja kynsiä tulee huomaamattaan nyplättyä ja räplättyä kun ne tuntuu erilaisilta.

Näillä syntyi sinihopeat pyörrekynnet.Hiertääkö hiekkalakat vai tykkäättekö? Mukavaa viikonjatkoa!

4 kommenttia: