20.7.2015

Kynsihaaste: Tropical

Muksaa maanantaita murut!


Trooppiset kynnet oli seuraavana teemana kynsihaasteessa ja tässäpä olisi raapimet! Nämä olikin maailman helpoimmat tehdä. Mitään kovin monimutkaista ei nyt kestä hermo eikä kädet tehdä. Kävin lauantaina päivystyksessä hakemassa kortisonipiikin olkapäähän, kun kivut jylläävät taas entistä pahempina. Entisten vaivojen lisäksi on nyt sitten myös bursiitti johon tuon piikin olisi määrä auttaa. Vielä ei ole merkittävää helpotusta tullut, mutta toivossa on hyvä elää. :)

Takaisin aiheeseen. Aloitin homman nimettömästä, jossa on siis siirtokuva. Leikkasin arkista kynteen suht sopivan palasen, liottelin sitä vedessä että se irtosi taustapahvista ja sitten vain mallailemaan sitä kynteen. Ylimenevät osuudet siistin pois siveltimellä ja kynsilakanpoistoaineella. Kerros päällyslakkaa ja vielä perään OPI Matte Top Coatia.

Muihin kynsiin lakkasin pari kerrosta kaunista korallista cremeä, Essie Tart Decoa. Väri on kyllä niin kesäinen, vielä kun kelitkin ois kesäiset ja hipiäni päivettyneempi. ;) Muihinkin kynsiin laitoin siirtokuvia koristeiksi. Lisäksi tein China Glaze Daisy Know My Name? lakalla ja pilkkutikulla pilkkuja kynsiin tuomaan vähän eloa lakkaukseen. Mattasin tietysti kaikki kynnet ja valmis!

Mukavaa alkanutta viikkoa!


6 kommenttia: