13.7.2015

Viimistä viedään...

Nimittäin tänään olen vikaa päivää kaksikymmentäkahdeksan vuotias. Huomenna olis synttärit ja tauluun pärähtää 29. Vuosi, ja sitten olen kolmekymmentä. Kriisi, ihan hemmelvetillinen ikäkriisi! :| Ei olla teinejä enää ei.

Oli miten oli, tänään ois vuorossa meikki jossa käytössä kaksi MUS kaunotarta ja uusin huulipunani Isadora 68 Crystal Rosemauve. Huulipuna on varsin shimmerinen, melkein metallinhohtoinen violettiin taittava ruusunpunainen. Pehmeä, huulia kosteuttava koostumus. Tuntuu miellyttävältä huulilla, kestää kolmisen tuntia hyvänä ennen kuin tulee tarve lisäillä punaa.

Make Up Store Microshadow Nox ja Cupol valloittivat sydämeni myös. Nox on hempeä vaaleanpunainen vahvalla kultaisella shimmerillä. Varsin pigmenttinen tapaus, vaikka sävy on vaalea ja herkkä. Älyttömän pehmeä ja kermainen koostumus, kuin silkkiä! Cupol on koostumukseltaan yhtä hyvä kuin Nox. Sävy on jännä. Tummasuklaa ripauksella munakoisoa - kimallusta unohtamatta! Joissain valoissa se näyttää enemmän ruskealta, toisessa valossa taas selkeästi violettisemmalta. Kiehtova! Pigmenttiä irtoaa sitten _hurjasti_. Tätä tuli way too much kun puolihuolimattomasti aloin tätä silmiin sutimaan. :D Ensi kerralla muistan ottaa iisimmin.

Varsin simppeli ja nopea meikki, joka oli kiva tehdä kun työvälineet oli näin hyviä! Kyllä tällä nassulla kelpaa viettää vikaa päivää kakskasina. *sniff byää* Okei, kriisit sikseen, lopuksi vielä kuvat näistä meikki-upeuksista!

Make Up Store Cupol & Nox
Isadora Perfect Moisture Lipstick 68 Crystal Rosemauve

Meikissä käytetyt tuotteet
Kasvot:

NYX Pore Filler 
MAC Prep+Prime Skin Base Visage
Loreal Paris Nude Magique BB Cream (light)
Lily Lolo Finishing Powder Flawless Silk
The Body Shop Lightening Touch (01)
Clinique Bashful Plum

Silmät (ja kulmat):

Dermosil Eyebrow Pencil (medium)
Wet n Wild Take On The Day 
Make Up Store Nox
Make Up Store Cupol
Maybelline The Nudes (paletin matta-nude)
Jane Iredale Cappuccino
Sisley Phyto-Eye Twist (7)
Lumene Nude Brightening Inliner Pencil
Oriflame The ONE Volume Blast Mascara

Huulet:

Kicks Lip Primer
Isadora Perfect Moisture Lipstick 68 Crystal Rosemauve

Suositelkaas mulle hyviä luomiväriä MUS:lta! Laatu vakuutti niin että haluan kotiuttaa vielä pari nappia. :) Mukavaa viikon jatkoa!

2 kommenttia: