9.7.2015

Turkoosia meikkiä ja hiljaisuuteen syy

Heippa murut!

Ensalkuun pahoittelut muutaman päivän hiljaisuudesta. Mulla on kroppa kovilla ja kivut luokkaa hemmelvetilliset, ei pysty tietokoneella pitkiä pätkiä istua. Meikkaaminen ja kynsien lakkauskin on tuskaa tällä hetkellä. Ai miksi? Koska tenniskyynärpää ja niska-hartiaseudun tulehdus ja totaali jumiutuminen. Nyt olen sitten viikon tulehduskipulääke + lihasrelaxantti kuurilla. Vielä kun nuo lääkkeet auttaisi niin hyvä olisi.

Mutta sitten siihen turkoosiin silmämeikkiin! Tämä on parin viikon takainen meikki, silloin teki mieli vetää meikkaus överiksi ja käyttää kerrankin muita kuin maanläheisiä värejä. Tässä meikissä kyllä oli tosi vieras olo, ei yhtään minua. Mutta oli kyllä kiva ronskilla kädellä vaan läiskiä lisää väriä kun kerran oli vauhtiin päässyt! :D

Pohja rakentui tämmöisellä kombolla: Biotherm Skin Best CC - Lumene CC Color Correcting Concealer - Lily Lolo Mineral Foundation (Blondie) + Finishing Powder Flawless Silk. Huulilla Sisley Phyto Lip twist tinted balm sävyssä 1 nude ja sen päälle töpötelty Paese 38.

Silmämeikkiin käytin ainakin seuraavia tuotteita:

L.A. Colors jumbo eye pencil (pool party)
Lumene Natural Code eye intensifier 4 Intense Turquoise
Oriflame The ONE eye liner stylo
Estée Lauder Sumptuous Extreme lash multiplying volume mascara
Viva la Diva Make up kit (sininen + violetti häivyttelyyn)
Illamasqua powder eye shadow Dance

Postaustahti hidastunee siksi aikaa että saan käden kuntoutettua ja myös niskan toimintakuntoiseksi. LivBox on odotellut jo jonkun aikaa noutamista, tänään olisi se tarkoitus saada haettua ja siitä rustattua postaus. :)

Nooh, mites iski tämä övereily? :)4 kommenttia:

  1. Tosi ihana meikki, ihan täydellinen kesään!

    VastaaPoista
  2. Voi ei. :( Ikävä kuulla, että siellä on noin kipeä muru <3
    Meikki on kumminkin todella kaunis <3

    VastaaPoista