19.7.2015

Clinique chubby stick intense 06 Roomiest Rose

Suloista sunnuntaita murut!

Pikainen postaus Clinique chubby stick intense kynästä sävyssä 06 Roomiest Rose. Vanha juttuhan nämä kynät jo on, mutta ovat nämä vaan niin helppoja ja kivoja että päätin tästä kaunokaisesta oman postauksen rustata. Nämä intense versiot ovat alkuperäisiä Moisturizing Lip Colour Balmseja pigmenttisempiä.

Kynän päässä olevaa kohtaa kääntämällä tulee tuotetta lisää ulos, mahtavaa ettei tätä tarvitse terottaa! Sävy on hentoinen rubiininpunainen. Pigmenttiä on kivasti. Ei täysin peittävä, mutta ihan selkeän värin huulille tämä tuo! Näissä Chubby Stickeissä parasta on se että samalla kynällä saa huulet rajattua että punattua. Äärimmäisen nopeaa ja helppoa.

Tuntuma on pehmeä ja kosteuttava. Liukuu huulille helposti, ei töki tai nyi. Parin-kolmen tunnin jälkeen jättää huulille hentoisen stainin.

Ja tältä se näyttää huulilla! Muu meikki on simppeli: rajaukset silmiin, Maybelline The Nudes paletista vaaleinta mattaista koko luomille kulmakarvoihin asti ja ina saman paletin vaaleaa shimmeristä taupea liikkuvalle luomelle ja hiukan yli. Kerros ripsaria ja silmät on redi. Iisi-piisi! ^_^

Mites teihin iskee nämä punakynät? :) Tsempit alkavaan viikkoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti