16.7.2015

Shoppailin... Hillitysti!

Taas se ois se toivorikas torstai, hyvää sellaista murut!


Saalis Kicksistä


Kävin toissapäivänä synttäreiden kunniaksi vähän shoppailemassa. Kerrankin ihan hillitysti. Ostin vain juttuja joita tarvitsin ja olin pidempään suunnitellut hankkivani. Kicksiin sain 50€ lahjakortin ja sieltä lähti mukaan yllä olevassa kuvassa olevat jutut. Batisten Bloom calypso orchid & pink freesia kuivashampoo jossa uusi pitkäkestoinen tuoksu. Ostin myös Kicksin oman meikkimunan, toivottavasti on hyvä.

Viva la Diva Kharma
Meikkipuolelta pakkohankinta, eli tummempi kulmakynä. Päädyin ostamaan Isadoran vedenkestävän kynän sävyssä 32 Dark Brown. Viva la Diva 83 Kharma puolestaan on poltellut jo piiiitkään ja nyt sen ostin! Se on upea!

*suttail ja piirtel*
Helsingin mukulakivikatuja taaplatessani otti lempikorkkarini damagea ja toisesta lähti korkolappu kokonaan irti. Täytyy viedä popotohtorille. Sokoksella oli -40% alessa upeat avokkaat, joten pakkohan mun oli nämä ostaa! En muista koska olisin viimeksi ostanut matalapohjaiset kengät. :D

Söpöt Tozzit. <3
Jalkani kuljettivat minut tietysti myös kynsilakkataivaaseen, CesarsShopiin. Sielläkään ei lähtenyt ostelut lapasesta, josta olen ihmeissäni vieläkin... Ostin F.U.N Lacquerin uudesta kesäkokoelmasta olevan Seductive Marmaladen ja iki-ihana Satu antoi minulle Picture Polish Parisin syntymäpäivälahjaksi. <3

F.U.N Lacquer Seductive Marmalade
Picture Polish Paris
Leimauslaattoja hipelöin pitkän tovin ja päädyin kokeilemaan kahta itselleni uutta tuttavuutta, nimittäin he-he ja Qgirl laattoja. Kokeilin molempia tuossa jo ja hyvin tuntuvat pelittävän! Kuvat nousee nätisti ja siirtyy ehjinä kynsillä. Hyvä homma!

hehe003 & Qgirl -010
Oliko tuttuja tuotteita? Saanko synninpäästön, kun näin nätisti ostelin? ^_^

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :)) Mä oon selkeesti oppinu hillitsemään shoppailuhimojani! :D

   Poista
 2. F.U.N -lakka näyttää ihan mielettömän upealta! <3

  VastaaPoista
 3. Tottakai saat synninpäästön... ^_^ Nameja ostoksia, noi kengät varsinki!

  VastaaPoista