18.7.2015

Pinkkiä ja persikkaa kera Körsbärin

Leppoisaa lauantaita murut!

Tämän päivän meikki rakentui huulipunan ympärille. Päätin ensin että haluan IDUN minerals Körsbär punan huulille ja sitten pohdin mikä sen kanssa sopisi. Körsbär on ihan huikean kaunis, ja ennen kaikkea huikean hyväkäytöksinen puna! Koostumus on mukavan pehmeä ja helposti levittyvä. Kestää useamman tunnin huulilla hyvänä ennen kuin tarvetta lisäilylle ilmenee. Tuoksu on tässä aika voimakas, mutta haihtuu nopeasti levityksen jälkeen.

Mulle iski heti visio silmämeikistä, jota parhaani mukaan toteutin silmäluomilleni. Pinkkiä ja persikkaa, raikkaita ja ei liian räikeitä värejä. Rajaukset saivat olla selkeästi näkyvät siipirajaukset. Mietin ensin jos alkaisin irtoripsiä liimaamaan, mutta totesin että se saattaisi tehdä meikistä jotenkin raskaamman näköisen. Plus en ole irtoripsiä käyttänyt about kahteen vuoteen, ois voinut mennä sotkuksi. ;D

Kulmiin laitoin juuri hankkimaani tummempaa kulmakynää ja se on kyllä kiva! Vaikka sävy kulkeekin nimellä Dark brown, se ei ole liian tumma. Just passeli, viileä sävy ja asteen tummempi kuin edellinen kynäni. Meistä tuli kyllä ystäviä!

Pohjasta halusin kuulaan ja sen mielestäni ihan mukavasti saavutin. Tässä meikissä muuten käytin toistakin juuri ostamaani tuotetta, Kicksin meikkimunaa! Se on kyllä loistava. Sillä saa meikkivoiteen tosi tasaisesti levitettyä iholle ja ohuesti. Levitin samaisella munalla myös peitevoiteen ja valovoiteen. Hehkua sipaisin MUS:n Sinailla ja hivenen väriä hipiään Sisley L'Orchidée highlighter blushilla.

Meikissä käytetyt tuotteet

Kasvot:

MAC Studio fix fluid NC15
Jane Iredale Amazing base loose mineral powder Ivory
Lily Lolo Finishing Powder Flawless Silk
Lumene CC Concealer Light / medium
The Body Shop Lightening Touch 01
Sisley L'Orchidée highlighter blush
Make Up Store Wonder Powder Sinai
Sisley L'Orchidée highlighter blush
Jane Iredale Pommisst

Silmät (kulmat):

Kiko 03 Bright night lights paletti (pinkki & persikka)
Maybelline The Nudes paletti (vaalein mattasävy kulmaluulla)
Rimmel Exaggerate waterproof eyeliner
Estée Lauder Sumptuous extreme lash multiplying volume mascara
Isadora Eyebrow pencil 32 dark brown

Huulet:

IDUN minerals Körsbär


Noh, sopiko simmut ja pusuttimet yhteen? :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti