11.7.2015

Heinäkuun LivBox!

Ai juku, se ois lauantaiiii!

Alkuviikosta (olikohan jopa ihan maanantai?) kilahti viesti kännykkään että taas ois LivBox noudettavissa. On kyllä näppärä tuo uudistus että boxin saa tilattua myös SmartPostiin. I like it!

Heinäkuun värinä on raikas vihreä ja teemana inspiroidutaan luonnosta. Parasta tämän kuun boxissa on se, että jokaisesta myydystä boxista lahjoittaa LivBox 0,50€ hyväntekeväisyyteen. Tilaajat saivat päättää lahjoituskohteen ja kohteeksi valikoitui Suomen luonnonsuojeluliitto ja saimaannorpan suojelu. Ihan mahtava homma!

La Roche-Posay Lipikar Gel-Fluide  
Ensireaktio: Jes! LRP! Multa löytyy useampi tuote tältä merkiltä ja yhteenkään en ole joutunut pettymään. Usko on siis kova että tämäkin on hyvä. Kyseessähän on siis raikas geelimäinen vartaloemulsio, joka kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Mukavan tuntuinen, nopeasti imeytyvä koostumus. Ainut mikä harmittaa, on tämän koko, 15ml. Loppuu ennen kuin kerkee edes kunnolla tällä läträämään. :/ (Ovh 17,10€ / 200ml)

Schwarzkopf Professional Essensity Color & Repair shampoo ja hoitoaine
Nämä pitää sisällään puhtaita ja luonnollisia uutteita, eikä lainkaan keinotekoisia hajusteita, silikoneja, parafiini- tai mineraaliöljyjä. Nämä onkin semmoset tuotteet että jäävät itselläni käyttämättä, lähtevät suoraan eteenpäin. Hyviähän nämä voivat olla, ei siinä, mutta mä olen kerran aikaisemmin saanut järkyttävän allergisen reaktion jostakin luonnonmukaisesta shampoosta. En yksinkertaisesti uskalla edes kokeilla näitä. Vieläkin muistissa se järkyttävä kutina ja paukamat ympäri kehoa. (Ovh shampoo 14,90€ / 250ml ja hoitoaine 14,90€ / 200ml)

ACO Moisturising Day Cream
Tämä päivävoide pehmentää ja silottaa ihoa. Sopii meikinalusvoiteeksi. Imeytyy nopeasti ja on hajusteeton. Tästä mä tykkään! Otan mielelläni testiin ja jos tosiaan sopii meikin alle niin varmasti puteli tulee käytettyä loppuun. (Ovh 11€ / 50ml)

Klorane Gentle Dry kuivashampoo spray
Ja tästä tykkään myös! Kuivashampoo - joka naisen must have! Hiukset saa ryhtiä ja tuuheutta, samalla kun shampoo poistaa lian ja liiallisen rasvan hiuspohjasta - ilman vesipesua. Erittäin suurella mielenkiinnolla kokeilen tätä apteekin kuivashampoota! (Ovh 6,40€ / 50ml)

Lumene Body Refresh Koivu & Hunaja Virkistävä Jalkavoide
Juuei. Eijei! Mä en pysty käyttämään mitään tuotteita, joilla on viilentävä vaikutus. Se tunne on jotenkin niin häiritsevä! Mutta siis tämän voiteen tarkoitus on virkistää ja viilentää väsyneitä ja kuumalta tuntuvia jalkoja. Mä pidän koipeni mieluusti kuumina, kiitos vain. :) (Ovh 4,90€ / 75ml)

Löytyipä boksista vielä HULA Baby, I'm The Berry Bomb välipalapatukka. Hunajalla makeutettu karpalonmakuinen pähkinä-välipalapatukka. Kiva ylläri! Mä oon vaan niin mahdoton herkkupeba, että mä kyllä valitsen suklaapatukan näiden terveellisempien patukoiden sijasta ihan joka kerta. :D Sujautan tämän kuitenkin käsilaukkuuni. Ei olisi eka kerta kun en ole kerennyt syödä ja nälkä kurnii bussissa istuessa tms. Nyt on sitten tämä käden ulottuvilla seuraavalla kerralla!

Kaiken kaikkiaan fiilis jäi ehkä hitusen vaisuksi. Varmaan siksi että Essensity sarjan shampoo ja hoitoaine + Lumenen jalkavoide lähtee heti eteenpäin, kun en niitä voi käyttää. Loput tuotteet onkin sitten ihan jees, mutta mä oisin niiiiiin halunnut löytää boksista meikkejä. Tai edes yhden meikkituotteen! Nyt on kyllä taas voidetta jos jonkunmoista odottamassa testausta. :)

Mitäs te olitte mieltä, oliko hyvä boksi?

2 kommenttia:

  1. Mä olin vähän hämmentynyt koska odotin luonnonmukaisempaa boksia ja sitten siellä ei ollutkaan oikeastaan mitään sellaista. Mutta käyttöön nuo päätynevät kaikki tavalla tai toisella:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mm-m, totta. Toivottavasti seuraavassa boksissa ois jotain meikkihommeleita. Ei naamarasvaa pliiiiis! :D

      Poista