17.7.2015

Tää päivä ollaan vaan ja puumaillaan...

Mukavaa perjantaita murut!



Too Faced Cougar pääsi huulille pitkästä aikaa ja kyllä minä sitä niin rakastan! Eihän tämä kovin kesäinen sävy ole, mutta mitäs siitä. Meikatkaamme millä haluamme, oli ne sitten syyspunia tai mitä vaan! ^_^ Tällä kertaa laitoin Cougarin huuliin töpsöttelemällä, näin lopputuloksesta ei tule niin tumma ja intensiivinen. Tässä punassa on ihan järjettömän hyvä kesto. Tuntienkin jälkeen se nököttää paikallaan ja kuluminen tapahtuu kauniisti kauttaaltaan - ei tarvitse pelätä rumaa huulipunarengasta vain huulien reunoilla.

Silmämeikkiin käytin lempparipalettiani IDUN minerals Brunkullaa. Tummanruskeaa nappia lukuunottamatta käytin kaikkia sävyjä. Sopii mielestäni kauniisti yhteen ruskean huulipunan kanssa. Brunkulla on kyllä veikeä paletti, sillä saa tehtyä niin monenlaisia meikkejä. Joko vaalean ja harmonisen kokonaisuuden, tai sitten tumman smokymaisen meikin.

Alaluomen ulkonurkan rajauksen tein Make Up Store Dark Chocolate matt kynällä. Tekee katseen vähän skarpimmaksi, verrattuna siihen miltä näyttäisi jos ei olisi alhaalla minkäänlaista rajausta. Kokeilin muuten ensikertaa Kicksistä kaupanpäällisenä saamaani Clinique High impact mascaraa ja sen kanssa mä en oikein päässyt sinuiksi. Musta tuntu että sitä mascaramassaa tuli tosi vähän kerrallaan harjaan ja sitä sai hinkuttaa ripsiin ihan tosissaan että ripsiin sai edes jonkunmoista näköä.

Vaikka mä miten haaveilen värikkäistä, räväköistä meikeistä niin silti nämä nudet, maanläheiset sävyt vaan aina vetää mua puoleensa ja huomaan niitä sutivani kasvoilleni. Ei kai se huono ole, olen ainakin löytänyt sen minun juttuni. :)

Meikissä käytetyt tuotteet

Kasvot:

NYX Pore Filler 
MAC Prep+Prime Skin Base Visage
Biotherm Skin Best CC
Lily Lolo mineral foundation (Blondie)
Lily Lolo Finishing Powder Flawless Silk
The Body Shop Lightening Touch (01)
Clinique Bashful Plum
Make Up Store Wonder Powder (Sinai)
Sisley L'Orchidée highlighter blush

Silmät (kulmat):

Wet n Wild Take On The Day 
IDUN minerals Brunkulla (tummanruskeaa lukuunottamatta kaikki napit)
Make Up Store Dark Chocolate matt (alaluomella ulkonurkan ripsirajassa)
Lumene Nude brightening inliner pencil
Oriflame The ONE Eye Liner Stylo
Clinique High impact mascara
Dermosil Eyebrow Pencil (medium)

Huulet:

Kicks Lip Primer
Too Faced Cougar


Meinasin toivottaa aurinkoista viikonloppua, mutta se ei nyt jotenkin tunnu sopivalta kun sataa kuin saavista kaatamalla kera kamalan ukkosen. Joten toivottelen teille mahdollisimman vähäsateista viikonloppua! :)

4 kommenttia:

  1. En tunne yhtään Cougaria, mutta vaikuttaa ainakin sävyltään siltä että se olisi varmasti sovelias myös meikäläisellä. Ei ihme jos sä siitä niin tykkäät! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en kyllä tunne yhtään semmosta oikeeta puumaa, mutta kyllä tämä sopis semmoselle. :D Ja sulle. <3

      Poista
  2. Nätti meikki, ihan puumanvärinen puna. ;D

    VastaaPoista